Escrima Concepts Roermond

Clubkleding

Escrima Concepts

Roermond / Echt

T-SHIRTS

Bij Escrima Concepts dragen we clubkleding. Beginners mogen een eigen T-shirt dragen (liefst wit) of kunnen een clubshirt bestellen met een klein borstlogo en groot ruglogo. Door het behalen van graden veranderd de kleur van je T-shirt ook. We houden hierbij onderstaande kleuren aan. Het beste kan je een T-shirt van de andere leden even passen of je klikt op deze link voor de maattabel. 

T-SHIRTS HEREN

BEGINNERS

WIT

GRAAD 1 t/m 3

LICHT GRIJS

GRAAD 4 t/m 6

BLAUW

GRAAD 7 t/m 9

DONKER GRIJS

GRAAD 1st TG

ZWART

T-SHIRTS DAMES

BEGINNERS

WIT

GRAAD 1 t/m 3

LICHT GRIJS

GRAAD 4 t/m 6

BLAUW

GRAAD 7 t/m 9

DONKER GRIJS

GRAAD 1st TG

ZWART

HOODIES 

In aanvulling op de verplichte T-shirts voor graad 1 t/m 9 kan er ook een hoodie aangeschaft worden met of zonder rits. Dit is niet verplicht. De kleur van de hoodie is zwart aan de buitenzijde en rood aan de binnenzijde. Uiteraard ook weer voorzien van een klein borstlogo en een groot ruglogo. De hoodies zijn Unisex.

 

ZONDER RITS

MET RITS

STOKKEN

Gedurende de proeflessen kan er gebruik gemaakt worden van verenigingswapens. Hier vallen ook de rotan stokken onder. Het is de bedoeling dat iedereen deze uiteindelijk zelf gaat aanschaffen. Dit kan via Escrima Concepts Roermond of Echt. 

We maken verschil in rotan stokken en hickory stokken. Voor graad 1 t/m 6 zijn rotan stokken verplicht. Hierna kan er in overleg met de instructeurs ook getraind worden met hickory stokken.

Vanaf graad 6 is het de bedoeling dat er ook een eigen rotan staff van 152cm en een rotan staff van 183cm wordt aangeschaft.

 

ROTAN STOK

HICKORY STOK

MAAK HIER UW KEUZE

 
 
Man
Vrouw
 
 
 
 
Rotan 1 stok
Rotan 2 stokken
Hickory 1 stok
Hickory 2 stokken
Rotan staff 152cm
Rotan staff 183cm